De försöker bara förstå

Adeles lojala fans försöker lista ut hur hon gick ner…

Det är ganska anmärkningsvärt hur mycket Adeses modeval har förändrats genom åren. Hon har gått från uber casual till uber chic över en period av åtta år. Tjocka stickar, leggingar och lösa passar var hennes klädhäftklammer, men nu går hon in i en mer mogen och glamorös inställning till dressing.

Det är sant att hennes kroppsform har förändrats mycket sedan hon släppte sitt debutalbum “19” 2008 och med det verkar hon ha vuxit för att verkligen uppskatta och känna hennes figur, klä på det på rätt sätt och vända fler och mer huvuden med varje röd mattan utseende.

Hon tycker fortfarande om att ha på sig svart, men i dag gör hon det bäst med golvlängd, sparkly-ensembler som hennes Grammy’s 2016 Givenchy-kappa, som inte var långt ifrån hennes 2013 Oscarsnummer av Jenny Packham. När hon inte bär mörka färger, klipper hon i rött och blommigt; Ta med sig hennes modiga klädfärg på 2013 Grammy Awards. Men det var årets sensationella crimson show på Brit Awards som tog vår andedräkt bort och fick oss verkligen att uppskatta henne som en stilikon.

Makeup klokt, Adele har alltid varit trogen på eyeliner och ögonfransar, men de senaste åren har hon ofta sportat en ljus läpp som bara har lagt till sin tillväxt som en skönhetsikon. Hon är definitivt mode mål för den kurviga kvinnan.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *