Trăiesc în momentul – e timpul să nu mai folosiți telefonul mobil.

Un fenomen a avut loc pe această planetă care pur și simplu îmi defăimă mintea. Acest fenomen nu este exclusiv american. Am călătorit destul de mult, pe măsură ce practic Muay Thai în Asia și o văd oriunde mă duc.

Oamenii sunt literalmente dependenți de telefoanele mobile. Ma innebuneste.

Oamenii intră în tine sau te taie tot timpul. Cea mai rea parte este că ei nu își dau seama că au făcut-o sau nu-i pasă.

Jur că următoarea generație de Homo Sapiens va fi cu ochii încrucișați cu un braț mai lung decât celălalt și cu un deget gigantic deasupra dezvoltării.

O recenta calatorie prin aeroport a fost o experienta frustranta pentru mine. Oamenii care mergeau spre poarta lor mergeau cu capul îngropați în telefoanele lor. A fost ca și cum ați merge pe un obstacol. Trebuie să faci picioarele unui luptător profesionist Muay Thai, doar pentru a supraviețui.

Când am ajuns la poarta mea, toți aveau telefoanele și erau preocupați de ei.

Am fost un pic devreme pentru avionul meu, așa că am mers la bar pentru a lua o băutură. M-am bucurat întotdeauna să întâlnesc oameni din toate colțurile lumii în saloanele aeroporturilor. Nu mai … pentru o persoană, toată lumea a fost îngropată în telefoanele lor în timp ce stătea la bar. Chiar barmanul, între servirea clienților, și-a luat telefonul și a început să se îndepărteze.

Acest lucru se întâmplă oriunde mă duc. M-am dus la sala de sport a doua zi după Muay Thai de formare, și a fost un tip ședinței pe mașina pe care am vrut să o utilizați … ați ghicit-o, priviți la telefonul său timp de 20 de minute. Dacă puteți face Facebook în timp ce lucrați, antrenamentul dvs. ar putea să nu fie atât de greu.

Am fost la un concert recent și toată lumea din jurul meu înregistrase concertul pe telefoanele lor, lipsind complet concertul în sine.

Încă o dată, încercam să mă uit la unele lupte thailandeze din Utah, dar nu puteam vedea că persoana din fața mea avea telefonul în aer, înregistrându-i.

Mi-am luat sotia si fiul in Thailanda anul trecut. Când am făcut o pauză de formare Muay Thai, eram pe cea mai frumoasă plajă din lume, m-am uitat la soția mea și am văzut-o derulând prin feed-ul ei Facebook.

Asta a fost paiul care a spart camila inapoi pentru mine.

Nu-mi mai port telefonul. Am scăpat de ea. Am încă un telefon și o folosesc atunci când am nevoie de el, dar dacă nu răspund la apel sau la text pentru câteva zile, este pentru că nu l-am văzut. Nu este că nu-mi pasă … așteptați, de fapt este. A fi în contact cu oamenii prin intermediul unui telefon mobil nu este cu adevărat tot atât de mare pe lista mea de priorități în aceste zile.

Unele dintre lucrurile care au depășit-o sunt; apusuri de soare, răsărituri, copaci, apă, oameni care urmăresc etc. Știți … lumea din jurul meu.

Sincer, simt liber. Soția mea e frustată de mine uneori pentru că nu-mi dau telefonul ușor, dar sunt în regulă cu asta. Lumea se întâmplă acolo și fac parte din ea.

Dacă vrea să iasă undeva, eu insist că ea lasă telefonul în urmă. Vreau să petrec timpul cu ea … nu pe spatele telefonului. Din păcate pentru ea, ea trebuie să-și petreacă timpul cu mine … doar eu.

Există câteva capcane pentru a lăsa tehnologia în urmă.

M-am pierdut uneori pentru că nu am sistemul meu GPS și eu sunt în regulă și cu asta. În cele din urmă îmi găsesc drumul și am întâmpinat accidental alte locuri minunate.

Nu prea am o bibliotecă de imagini din călătoriile mele, dar am niște amintiri uimitoare.

Îi recomand foarte mult pe toată lumea să încerce doar o săptămână. Lăsați telefonul acasă. Verificați-l dimineața și înainte de a vă culca noaptea în caz de urgență, dar lăsați-l pe pat când plecați. Veți fi uimiți de cât de eliberați este.

Lumea se întâmplă acolo … face parte din ea.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *