Îți va distruge destinul

Asteptati ca circumstantele voastre din viata sa se alinieze chiar inainte de a avea pace? Ei bine, veți aștepta întreaga ta viață atunci!

Pentru ca adevarul este ca viata este plina de urcusuri si coborasuri. În fiecare zi avem oportunități de a ne supăra, să ne îngrijorăm și să trăim ofensați. Mulți oameni trăiesc îngrijorați în fiecare zi, dar cel mai adesea aceste griji nu se întâmplă niciodată. În schimb, toată grija este să ne jefuim bucuria, creativitatea și concentrarea. Cartea mea preferată spune: “Nu vă îngrijorați mâine, pentru că mâine va avea destulă îngrijorare de-a dreptul.”

Ar trebui să trecem prin greutatea vieții cu îngrijorare, stresat și senzație de anxietate. Eliberați povara și stresul în ceea ce vă face fericiți. S-ar putea spune, bine nu pot, nu am bani sau timp. Acestea sunt scuze pentru a vă menține în zona de confort și zona dvs. de confort se plânge fără rezoluție.

Am un prieten că de ani întregi îi era îngrijorată căsătoria ei, că a înșelat, mă va părăsi. Și-a turnat toată vremea în copiii și soțul ei și și-a îngrijorat tot timpul tot timpul. Într-o zi a intrat și a spus că dorește un divorț. Nu putea să-și ia toată plânsul, suspiciunea și grija ei tot timpul. A hrănit acea minte negativă până se întâmplă de fapt, tot ce se îngrijora zilnic despre asta sa întâmplat. Ea sa plâns timp de 5 ani după divorț cu privire la cât timp a petrecut îngrijorarea despre el și au ajuns la divorț și ea și-ar face griji și se va plânge că își va petrece restul vieții îngrijorătoare și stresată. Au trecut 12 ani de la divorțul ei și ea trăiește singură, copiii ei sunt crescuți și se străduiește să-și păstreze afacerea și să-și facă griji și să sublinieze acest lucru zilnic.

Cât de obositoare este asta? Este viața asta? Mi-ar spune, atunci când copiii mei sunt toți roșii și de succes, mă voi simți mai bine. Ei bine, ei sunt, dar ea nu este mai bună. Mi-ar spune dacă soțul meu îmi va acorda atenție Nu mă îngrijorează, când afacerea și munca soțului meu încetinește, putem petrece mai mult timp împreună și mă voi odihni mai bine, bine sa asigurat că nu sa întâmplat și că este fericit căsătorit acum și nu este.

În ciuda a ceea ce se întâmplă în jurul tău, este posibilă pacea. De unde îți ții pacea? Protejați-l. Nu ai fost creat să rămâi pe margine. De aceea, toți avem probleme de sănătate. Persoanele cu stres și îngrijorare constantă au dureri de cap, probleme digestive, anxietate, probleme cardiace. Robul tău de somn și bucuria ta și te păzești de pasiunea și scopul tău. Nu putem adăuga nici un centimetru în viața noastră, îngrijorându-ne … dacă ai putea, unii dintre noi ar fi înălțimea de 23 de picioare. Dacă vă petreceți tot timpul îngrijorător și stresat, nu vă îngrijorați pentru că vă veți îngrijora totul în existență. La fel ca și prietenul meu.

Mă întreb cât de multe lucruri vă faceți griji și stresul despre asta nu se va întâmpla niciodată? Dacă doriți ceva care trebuie să proiectați minte realitatea sa, dar să o gândiți pozitiv și în rezoluție mai degrabă decât negativă și în probleme.

Fă-ți o favoare astăzi și hotărăște să trăiești cât mai gratuit posibil. Nu-ți poți petrece restul vieții îngrijorându-te de ce fac alții sau alegeri slabe, nu poți controla alte persoane. Încerci să schimbi lucruri sau oameni și să trăiești mizerabil?

Spui când copiii mei fac asta, voi fi fericit și mă voi relaxa?

Când facturile mele sunt plătite, pot să mă odihnesc.

Când am o treabă mai bună, nu voi fi atât de furios, nici de stres?

Mă întreb dacă situația ta se va întoarce dacă poți să te plimbi zilnic în pace în tine. Încercați o abordare diferită … faceți ceea ce vă place, găsiți o soluție. Nu cred că divorțul este un lucru minunat, dar uneori este cea mai bună soluție într-o situație proastă. Nu cred că înlocuiți o problemă cu alta. Băutura dvs. de îngrijorare nu funcționează, creați o altă problemă. Nu trebuie să lucrați mai mult, să lucrați mai inteligent.

Vă provoc să vă scrieți toți stresorii săptămâna aceasta, apoi lângă fiecare intrare scrieți 2-3 rezoluții la stres / problemă. Se rezolvă unul câte unul fiecare rezoluție și, în loc de a trăi zilnic, stresat, trăiește zilnic în pasiune și scop, cucerind obiective și rezolvând probleme. Dacă nu aveți o rezoluție la un stres, eliberați povara. Cunoaște diferența dintre lucrurile pe care le schimbați și cele pe care nu le puteți face. Unii dintre voi sunteți îngrijitori profesioniști, vă faceți griji în duș, vă faceți grijă de gătit, vă faceți griji pe plajă … Nu știam că este posibil. Efectuați o decizie conștientă reală de a recunoaște ceea ce vă ocupă mintea și eliberați lucrurile pe care nu le puteți schimba. Priviți în fiecare zi oglinda și spuneți-vă să vă eliberați îngrijorările. Nu adaugă nici un centimetru în viața ta, dar va distruge destinul tău.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *