Fred, sinnesro och ett stycke tårta

Det finns tre saker du behöver i ditt liv – Fred, sinnesfrid och ett tårta. En liten bit av varje kommer att hjälpa till att balansera dig och hjälpa dig att leva ett mer produktivt och uppfyllt liv.

Fred

Vill du göra ditt sinne och din kropp lycklig? Därefter bli av med någon giftig ilska eller vågen du håller på. Om du befinner dig i det förflutna, är det dags att släppa taget. Det stora med förlåtelse är att du inte behöver känna det, du gör det bara. Och du gör det själv, ingen annan.

Ibland ser vi oss som icke-combative människor eftersom vi går bort från slagsmål, skrek inte och sällan blir arg. Glöm inte hur du behandlar dig själv. Du får inte vara i krig med andra människor, men reflektera för att du inte är i krig mot dig själv. Fred omfattar också fred med dig själv.

Sinnesro

De bästa sakerna i livet är fria, och sinnesro utgör en av dem. Ett bra sätt att leva friskt är att ha sinnesfrid. Sinnesfrid ger oss lycka, energi och förmåga att sova på natten.

Vill du ha mer sinnesro? Skriv ut dina moral och värderingar och se om du faktiskt lever dem. Att leva otroligt mot andra eller dig själv är smärtsamt och stressigt. Det kräver att kroppen höjer mycket energi och tid och kan orsaka paranoia och förvirring i ditt sinne. Ju mer saker du kan ta bort din tallrik som orsakar inre smärta, desto mer kommer du att se din sinnesfrid gå upp.

Lätt som en plätt

Medan du arbetar med förlåtelse, blir en bättre person och gör allt annat som du gör i dagens arbete, glöm inte att ha den kakan. Och jag menar det bokstavligt och figurativt. Var och en äter en skiva av din favoritkaka.

Ännu viktigare är dock att du har lite uppfyllelse och roligt i ditt liv. Glöm inte allt om dina hinkar, dina drömmar och gör saker som gör att du släpper, skrattar hysteriskt och får dig att känna att du verkligen lever.

Jag förstår att vi alla har “att” göra saker för överlevnad, som jobb och betala räkningar, men det är inte allt som livet har att erbjuda dig. Du har tid för de roliga sakerna i livet. Du gör tid för arbete, gör tid för livet. Du kan göra det.

Den här veckans utmaning är att reflektera över hur du kan lägga till lite mer fred, sinnesfrid och en bit tårta i ditt liv. Välj sedan ett av områdena och börja lägga till det i ditt liv.

Fred, Stämning, Piece of Cake. Se till att ditt liv har alla tre.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *