Chiar și efortul eșuat produce musculare

Astăzi, un prieten de-al meu, a exprimat cum sora ei picioarele au fost după un antrenament recent. Ca o glumă, am întrebat-o dacă vrea să o ajut să urce pe scări. Ea a răspuns cu un râs dureros că urcarea pe scări nu era problema. Se cobora pe scări care chiar făcea rău.

Comentariul ei de a coborî pe scări fiind mai dureros mi-a amintit de vechile zile de antrenament. Când am fost amici și am vrut cu adevărat să șocăm mușchii noștri într-o nouă creștere, ne-am concentra pe scăderea controlată și lentă a greutăților după ce au fost înălțați. Această tehnică avansată a lifturilor de greutate se numește repetări negative. Repetările negative cauzează insuficiență musculară.

Această mică poveste despre eșecul muscular și efortul eșuat are puteri mult mai largi decât șobolanul tipic din sala de gimnastică. Vedeți, nu este doar lumea de fitness care are acest fenomen de coborâri lente, repetări negative și eforturi eșuate care produc mușchi mai mari și mai puternici. În viața noastră, eforturile noastre care nu funcționează cum am sperat, de asemenea, produc mușchi mai mari, totuși, acești mușchi se numesc mușchi de curaj. Aceste mușchi de curaj mai mari și mai puternici produc mai multe capacități umane care continuă să crească cu fiecare efort în viitor, în capacitatea umană tot mai mare.

Ascultați, știm cu toții că lumea este plină de oameni obișnuiți care ar dori să încerce să evite efortul eșuat. Și, în cea mai mare parte, nu le poți învinui. Cu toate acestea, din când în când, cineva va trece prin viețile noastre care ne atrage atenția. Nu putem să nu observăm că există ceva diferit față de această persoană particulară. Sunt umerii lor mai largi și brațele mai ferme? Sau este prezența încrederii și determinării? În orice caz, sunt sigur că ceea ce produce calități excepționale în acești oameni speciali este o mulțime de eforturi eșuate, repetări negative și multe coborâri când ar fi preferat să urce.

Acum adolescenți, du-te învățați, conduceți și puneți calea spre o lume mai bună pentru noi toți. Amintiți-vă că și efortul eșuat produce mușchi. Și încă o dată, vă mulțumesc anticipat pentru tot ceea ce faceți și pentru tot ce veți face …

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *