6 Pași spre o nouă atitudine

Este timpul pentru o ajustare a atitudinii? Te simți în jos, bummed, frustrat, etc? S-ar putea ca o schimbare a atitudinii tale să transforme întreaga lume pentru tine. Nu trebuie să fii în stare negativă. Aceasta este o alegere pe care ați făcut-o și puteți alege să o schimbați. Depinde în totalitate de dvs. Suntem prinși în a crede că nu avem de ales despre modul în care simțim, dar în realitate o facem. Facem alegeri despre modul în care ne simțim și cum vom reacționa la ceva de fiecare dată. Nu suntem întotdeauna conștienți că facem aceste alegeri.

Faptul este că suntem întotdeauna la alegere. Trebuie doar să încetinim și să ne gândim la asta. Când se întâmplă ceva și avem o reacție emoțională, putem alege exact atunci și acolo să ne simțim diferit. Asta poate fi întotdeauna ușor, dar avem de ales. Trebuie doar să reușim.

Uneori ajungem într-o rută de rău. Nu pare să avem energia de a face nimic din toate deciziile pe care nu mai vrea să le simțim în acest fel. Uneori ne este o plată pentru că ne simțim mizerabili. Obținem atenție de la alți oameni sau sperăm că ne pare rău pentru noi. Niciuna dintre aceste plăți nu funcționează în avantajul nostru pe termen lung, așa că nu încercați să le cădeați pradă. Gandeste-te la asta. Care este câștigul dvs. pentru că te simți ca și tu? Asta vrei cu adevărat?

Deci, dacă suntem la alegere despre modul în care simțim cum ne schimbăm sentimentele? Nu este așa de greu de crezut.

Schimbă-ți percepția despre ceea ce se întâmplă. Căutați bunul sau “căptușeala de argint” și apreciați acest lucru.
Notați toate lucrurile pentru care sunteți recunoscător. Uneori acest lucru vă ajută să vă schimbați perspectiva despre ceea ce se întâmplă.
Urmează-te cu niște oameni optimi. De obicei, atitudinea lor se rupe pe tine.
Nu-ți pare rău pentru tine. Gândește-te la toate pozitivele din viața ta.
Gândiți-vă la un anumit moment când ați fost cu adevărat fericiți. Capturați sentimentele și le faceți cu adevărat puternici în voi. Acum, mutați-vă și scuturați acea stare și apoi încercați să o reintroduceți. Practicați acest lucru până când puteți să vă numiți acea minunată senzație de voință.
Fii ocupat să faci ceva pentru altcineva. Este greu să fii jos atunci când te gândești la alții.

Dacă ați încercat câteva dintre aceste lucruri în timp ce citiți acest lucru, probabil că vă simțiți deja mai bine. Încercați-le pe toate și apoi alegeți cele care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *