3 moduri de a crea un sens de urgență în afacerea dvs.

Aștept cu nerăbdare un weekend descendent după o săptămână deosebit de plină! Ce am realizat este dacă încep să mă simt iritat și nerăbdător, înseamnă că îngrijirile mele de sine au alunecat sau trebuie să fie înălțate! În acest caz, acesta din urmă 🙂 Când suntem extra ocupați, trebuie să ne planificăm mai mult timp decât în ​​mod obișnuit. Mi-am permis să merg la o plimbare în dimineața zilei de lângă plajă, în loc să scufundă într-o zi de lucru completă, ceea ce a făcut din toate diferențele energia înțeleaptă. M-am oprit din senzație de resentimente și am ajuns la o energie reînnoită care a fost adusă în ziua mea, încât nu aș fi avut alți înțelepți. Eram mai productiv, chiar dacă am luat timp să o fac.

Când construim și dezvoltăm afacerile noastre, indiferent de nivelul la care suntem, trebuie să existe un sentiment de urgență. Este acest sentiment de urgență care ne propulsează și ne ține departe. De asemenea, este diferită în funcție de nivelul la care suntem în afacerea noastră. În articolul de astăzi, împărtășesc de ce acest sentiment de urgență este atât de important pentru creșterea afacerii dvs. și cum să-l creați în diferitele etape ale afacerii.

Având un sentiment de urgență este important în creșterea afacerii dvs., pentru că vă forțează să ieșiți din zona dvs. de confort și să faceți ceea ce trebuie să faceți pentru ao crește efectiv.

A fi mai plăcut creează mai multă plăcere.

Întotdeauna spun că este în afaceri pentru tine este cel mai bun curs de dezvoltare personală pe care îl poți lua vreodată, pentru că te concentrezi să te ocupi de blocurile proprii care te împiedică să fii de succes.

Fiind în afaceri = vânzări și vânzări aduce tot felul de blocuri.

DAR, dacă aveți un sentiment de urgență, vă veți forța să vă adresați acelor blocuri și continuați să mergeți în loc să vă lăsați să vă oprească.

Pentru persoana nou-venit, simțul urgenței este de obicei financiar. V-ați întrerupt cariera să faceți asta și să vă plimbați. Trebuie să vă asigurați pentru dvs. și poate și pentru o familie. Sau poate că tocmai ați terminat școala și acesta este primul dvs. “loc de muncă” și trebuie să faceți acest lucru pentru a supraviețui. Astfel se creează o urgență financiară. Sunteți dispus să faceți tot ce este necesar pentru a vă face succesul afacerii.

Apoi, proprietarul afacerii este trecut de această etapă, este sigur din punct de vedere financiar sau poate nu are nevoie să contribuie financiar la gospodărie. În ambele cazuri, nu există aceeași presiune financiară. Acest lucru este de obicei în cazul în care văd proprietarii de afaceri “ia picioarele lor de pe gaz”. Ei încep să se abată, permit vânzărilor să se strecoare, și devin lipsiți de caracter. Asta e bine până nu se întâmplă. Ei ajung să lovească o perioadă lentă sau o scădere, nu sunt pregătiți și, prin urmare, creează un sens financiar de urgență din nou.

Deci, cum creați un sentiment de urgență atunci când nu aveți presiunea financiară?

Acesta este tipul de urgență care este favoritul meu – este anxietatea liberă spre deosebire de presiunea financiară. Aici vă puteți concentra pe ceva mult mai mare decât voi și supraviețuitor. Puteți să vă extindeți de ce să influențați și să îi ajutați pe ceilalți. Bineînțeles că acea parte din “ce” a fost înainte, dar să fim cinstiți. Dacă te lupți financiar, e greu să te concentrezi pe asta. Când te poți concentra pe această imagine mai mare, devine super inspirantă. Ești atât de conștient de modul în care poți să ajuți mai mulți oameni și să ai un impact mai mare, că asta te conduce în fiecare zi. Asta te-ai mutat prin propriile tăi blocuri și fiind cea mai bună versiune a ta. Ați inspirat idei pe care sunteți atât de entuziasmați că le aduceți la îndeplinire. Creați la cel mai înalt nivel. De la un loc de iubire și de expansiune – care este “ne” centrat și nu “eu” centrat.

Acest lucru “de ce” va fi diferit pentru toată lumea și nu este vorba de “mărimea” motivului sau de compararea cu ceilalți Este vorba despre ceea ce vă inspiră Este o idee pe care universul vi-a dat-o și veți ști că este corect pentru tine, pentru că ești încântat și motivat să o îndepliniți. Asta te va face să te miști în dimineața 🙂 Tuneți-vă în acele idei care au fost percolare și luați următorul pas în aducerea (ei) la fructificare. curajos și curajos! Puteți să o faceți.

Și dacă toate celelalte nu reușesc să creeze un sentiment de urgență, puteți investi în ceva mare (adică închiria un antrenor, un strateg, mai mulți angajați), care te obligă din nou în acest sens financiar de urgență. Este atât de mare și înfricoșător, încât ești forțat să te uiți la toate lucrurile dinăuntrul tău, ținându-te înapoi pentru că trebuie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *